All Hallow’s Elopement

All Hallow’s Elopement

Date

October 28, 2019

Client

All Hallow’s Elopement

Share

Υπάρχουν στιγμές στην ζωή σου που νιώθεις πως η ρουτίνα είναι αμείλικτη. Δεν αντέχεται, χρειάζεται να δράσεις και να αντιδράσεις. Αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα. Το πρόβλημα ξεκινάει από την εξάρτηση των «πρέπει» που έχει βάλει ο άνθρωπος στη ζωή του και δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τον έλεγχο και τις κινήσεις του εαυτού του. Έτσι εκτίθεται σε καταστάσεις και γεγονότα που επαναλαμβάνονται με αποτέλεσμα να μην παίρνει την απαραίτητη για αυτόν ευχαρίστηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βάζουν ξεκάθαρους στόχους ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους, δεν θέτουν τα «πρέπει» σε συνδυασμό με τα «θέλω» τους και γι’ αυτό πολλές φορές νιώθουν πως «πνίγονται» στη ρουτίνα της σκληρής καθημερινότητας τους.

Στη MoreThanclick Photography έχουμε μάθει να καταπολεμάμε την ρουτίνα και να θέτουμε νέες προκλήσεις και στόχους με σκοπό να παραμένουμε δημιουργικοί και κάθε φορά να ξεπερνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Έχουμε μάθει να συνδιάζουμε τα «πρέπει» με τα «θέλω» μας. Για εμάς τα προσωπικά μας φωτογραφικά project είναι η διέξοδος στην  ρουτίνα.

Υπάρχουν φορές που δεν κάνεις ένα project με σκοπό να δείξεις κάτι μέσα απο αυτό. Απλά το κάνεις γιατί θέλεις να κρατήσεις το μυαλό σου ήρεμο και συγκεντρωμένο μακρυά από τις ατελείωτες σκέψεις και συνήθειες που σε χώνουν όλο και πιο βαθυά στην ρουτίνα. Το All Hallow’s Elopement έγινε σε μια περίοδο πολύ έντονης σωματικής και ψυχολογικής κούρασης για εμάς. Δεν είναι ενα συνηθισμένο project διδακτικού χαρακτήρα. Είναι το project το οποίο αποτέλεσε την διέξοδο απο την καθημερινότητα και μας βοήθησε στο να ανεβάσουμε τον πήχη της έμπνευσης και της δημιουργικότητάς μας.

Να θυμόσαστε ότι εμείς οι ίδιοι ορίζουμε την καθημερινότητα μας, γι’ αυτό μπορούμε να την αλλάξουμε και να την προσφέρουμε στον εαυτό μας πιο ποιοτική και δημιουργική