Καλώς ήρθατε στο Studio μας

MORETHANCLICK

PHOTOGRAPHY

Η ζωή δεν είναι θέμα ορόσημων, αλλά στιγμών
και οι στιγμές δεν είναι μόνο ένα κλικ
Οι στιγμές είναι για πάντα, οι στιγμές είναι μοναδικές

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ MORETHANCLICK

Bill - morethanclick photography

ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ

Επιλεγμένα Project

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια επιλογή από τις δουλειές μας.

Έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά σας;

Υπηρεσίες

Δείτε τις Υπηρεσίες μας

Όποια υπηρεσία κι αν χρειάζεστε, προσωπική ή εμπορική, θα πούμε την ιστορία σας με τον τρόπο που της αξίζει.

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε μέσα από την τέχνη μας. Ειδικευόμαστε στην αφήγηση ιστοριών με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο κάθε φορά.

Πιστεύουμε ότι αποτυπώνοντας ειλικρινείς στιγμές, αιχμαλωτίζουμε πραγματικά αγνά συναισθήματα όπως η πραγματική αγάπη……………..με άλλα λόγια, «αιχμαλωτίζουμε» την ψυχή σας.

Η φωτογράφιση μιας μητέρας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κλικ. Είναι συναισθήματα, είναι ένα «ζωντανό» πλαίσιο…………….. είναι ζωή. Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε όλα αυτά τα πράγματα μέσα από τους φακούς μας και να τα κάνουμε αξέχαστα

Εξερευνούμε όλα τα οπτικά στοιχεία του κάθε έργου, τις χρωματικές συνθέσεις και τις συνθέσεις υλικών, αφηρημένες ή μη τις οποίες χρησιμοποιεί ο κάθε αρχιτέκτονας στα δημιουργήματα του. Κοιτώντας μέσα από τους φακούς μας ανακαλύπτουμε την ιστορία, τις τεχνικές, τα υλικά και την παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποίησε ένας αρχιτέκτονας για να ζωντανέψει τις σκέψεις και τη φαντασία του.

Ειδικευόμαστε στην Επαγγελματική Φωτογραφία για E-Shop, Διαφήμιση & Έντυπους Καταλόγους. Εξειδικευόμαστε στην επαγγελματική φωτογράφιση καταναλωτικών προϊόντων για E- Shop, διαφήμιση και έντυπους καταλόγους. Με την πείρας μας σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσφέρουμε τις φωτογραφικές μας υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός του στούντιο μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πρότζεκτ.

Το MoreThanClick Photography παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές διαφημιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως εταιρικά βίντεο, βίντεο προϊόντων και διαφημιστικά σποτ.

Μέσα από τα προσωπικά μας έργα προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε μέσα από τα μάτια μας την ομορφιά που μας περιβάλλει και μερικές φορές παλεύουμε να τη βρούμε.

Ταξιδιωτική φωτογραφία

Ταξιδεύουμε επίσης πολύ. Με κάθε ταξίδι, δημιουργούμε νέες αναμνήσεις και τις αποτυπώνουμε στις φωτογραφίες μας.

travel-street-photography-cover

Οφέλη

Γιατί να μας επιλέξετε

Η φωτογραφία είναι μια γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να δούμε ο ένας τις ζωές του άλλου, ένα καρέ τη φορά.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τέχνη, μπορούμε να δημιουργήσουμε, Μαζί μπορούμε να πούμε την ιστορία σας με τον τρόπο που της αξίζει.

01

Ακεραιότητα

Ενεργούμε με τη μέγιστη ακεραιότητα που περιλαμβάνει τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς, ειλικρίνειας, ηθικής.

02

Σεβασμός

Πιστεύουμε σε σεβασμό και επαγγελματική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή.

03

Επαγγελματικότητα

Προσπαθούμε να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα επαγγελματικής εξειδίκευσης διατηρώντας και βελτιώνοντας τις γνώσεις σας.

04

Επιμονή

Η επιμονή είναι αρετή. Συνέχισε να προσπαθείς. Ο πιο σημαντικός στόχος είναι να οικοδομήσουμε ένα δυνατό σώμα εργασίας.

A camera on a piano

Κοινωνικά Δίκτυα

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Βρείτε περισσότερα για τη MoreThanClick και το ευρύ φάσμα των έργων μας, όπως φωτογράφιση γάμων, οικογενειακό πορτρέτο στο ιστολόγιό μας. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις κριτικές μας. Τέλος, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μας ακολουθήσετε στο Instagram.