Φωτογραφιση Βαπτισης & Βιντεο

Φωτογράφιση Βάπτισης & Βίντεο

Κρατήστε τη μοναδική στιγμή της βάπτισης του μωρού σας για πάντα

Είμαστε ο Βασίλης και ο Νίκος, δύο αδέρφια που μας ενώνουν το πάθος και η αγάπη μας για τη φωτογραφία, μέσω της οποίας επιδιώκουμε να είμαστε αφηγητές όμορφων ιστοριών.

Στόχος μας δεν είναι απλώς να δημιουργούμε όμορφες φωτογραφίες, αλλά και αυθόρμητες εικόνες γεμάτες συναισθήματα, οι οποίες θα μείνουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

Το στυλ μας είναι ιδιαίτερο, καλλιτεχνικό & εναλλακτικό. Η μεγάλη δημιουργικότητά μας πηγάζει από την αγάπη μας για τη φωτογραφία και τη θέλησή μας να διαφέρουμε από τα τετριμμένα. Την ημέρα της βάπτισης σας θα μας δείτε να κρατάμε γυάλινα πρίσματα, κρυστάλλινες σφαίρες, να κυνηγάμε τις αντανακλάσεις, όπου αυτές υπάρχουν, ή ακόμα να τοποθετούμε την οθόνη του κινητού μας μπροστά από τον φωτογραφικό μας φακό προσπαθώντας να πετύχουμε το κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό. Θα μας δείτε να φωτογραφίζουμε διπλές εκθέσεις (double exposure), motion blur photos και να παίζουμε με το φώς.

Στόχος μας είναι να βρούμε το εξαιρετικό στο συνηθισμένο, την ομορφιά σε ένα μη συμβατικό περιβάλλον. Πιστεύουμε στην αποτύπωση των αυθεντικών στιγμών, όπου μόνο εκεί μπορεί κανείς να βρει αληθινά συναισθήματα και αγάπη.

Στην κάθε φωτογραφία, πέρα από την εικόνα, κρύβεται μια ιστορία. Η αφήγηση μέσα στην εικόνα είναι αυτό που προσπαθούμε να μεταφέρουμε μέσω της τέχνης μας. Ειδικευόμαστε στο να αφηγούμαστε την ιστορία της κάθε βάπτισης με έναν ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο κάθε φορά.

Η δέσμευση μας στο να διασκεδάσετε και να ζήσετε όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές της βάπτισης του παιδιού σας , καθώς και η σιγουριά μας για το αποτέλεσμα του έργου που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας είναι το μυστικό της συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Για να κάνετε κράτηση με το morethanclick photography, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στη γκάμα των φωτογραφιών βάπτισης και οικογενειακών φωτογραφίσεων. Εξετάστε το ιστολόγιό μας και το blog μας. Ψάξτε και διαβάστε όλες τις κριτικές που θα βρείτε στο internet για εμάς και φυσικά μην ξεχάσετε να δείτε το instagram profile μας.

Μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και αφού μας εμπιστευτείτε να φέρουμε τις αναμνήσεις σας στο σπίτι σας με έναν ξεχωριστό για εσάς τρόπο και για το παιδί σας

Περισσότερα