ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογράφιση Γάμου & Βίντεο

Κάντε τις ιδιαίτερες στιγμές σας να διαρκέσουν για πάντα

Γεια σας, είμαστε ο Bill και ο Nick. Είμαστε μια παθιασμένη ομάδα δύο ατόμων που έτυχε να κάνουν “κλικ” μαζί σε μια αποστολή να ζωντανέψουν τις αναμνήσεις σας.

Αγαπάμε τη φωτογραφία και προσπαθούμε να μαθαίνουμε κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Πιστεύουμε στη δύναμη των οπτικών μέσων.

Είναι μια γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε τις ζωές των άλλων, ένα καρέ τη φορά. Μαζί μπορούμε να αφηγηθούμε την ιστορία του γάμου σας όπως αξίζει να ειπωθεί.

Το στυλ μας είναι μοναδικό, καλλιτεχνικό και εναλλακτικό. Η δημιουργικότητά μας πηγάζει από την αγάπη μας για τη φωτογραφία και τη θέλησή μας να διαφοροποιηθούμε από τα τετριμμένα. Την ημέρα του γάμου σας μπορεί να μας βρείτε να κρατάμε ένα πρίσμα ή μια κρυστάλλινη σφαίρα μπροστά από τους φακούς μας, ακόμα και μια οθόνη κινητού τηλεφώνου, προσπαθώντας να βρούμε την καλύτερη αντανάκλαση από το πουθενά, προκειμένου να πετύχουμε κάτι ασυνήθιστο και καλλιτεχνικό.

Μπορεί να μας βρείτε να φωτογραφίζουμε σε διπλές εκθέσεις, φωτογραφίες με θόλωμα κίνησης και να παίζουμε συνεχώς με το φως.

Στόχος μας είναι οι φωτογραφίες σας να είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και η ημέρα του γάμου σας.

Η “αποστολή ” μας είναι να βρούμε το εξαιρετικό στο συνηθισμένο, την ομορφιά σε ένα αντισυμβατικό περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι αποτυπώνοντας ειλικρινείς στιγμές, αποτυπώνουμε πραγματικά αγνά συναισθήματα, όπως η πραγματική αγάπη…………..με άλλα λόγια, “αιχμαλωτίζουμε” την ψυχή σας.

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε μέσα από την τέχνη μας. Ειδικευόμαστε στην αφήγηση ιστοριών με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο κάθε φορά.

Η “μυστική μας συνταγή” είναι η δέσμευσή μας στο στόχο μας, που είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να καταβάλλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, ενώ παράλληλα να είμαστε περιφερειάρχες, ώστε να σας αφήσουμε να απολαύσετε κάθε στιγμή του γάμου σας χωρίς να γίνετε αντιληπτοί.

Μάθετε περισσότερα για τη φωτογραφία MoreThanClick και το ευρύ φάσμα των έργων μας, όπως γάμοι προορισμού, οικογενειακά πορτραίτα, στο blog μας. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις κριτικές μας. Τέλος, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μας ακολουθήσετε στο Instagram.

Για ερωτήσεις μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού. Θα είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να συναντηθούμε και να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο σας, προκειμένου να ζωντανέψουμε όλες τις αναμνήσεις σας με τον ιδιαίτερο τρόπο μας.

Περισσότερα