Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στη

MORETHANCLICK

PHOTOGRAPHY

Είμαστε μια ομάδα δύο ανθρώπων που έτυχε να κάνουμε "Click" μαζί σε μια αποστολή να ζωντανέψει τις αναμνήσεις σας. Αγαπάμε τη φωτογραφία και προσπαθούμε να μαθαίνουμε κάτι νέο καθημερινά. Πιστεύουμε στη δύναμη των εικαστικών. Είναι μια γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε ο ένας τις ζωές του άλλου, ένα καρέ τη φορά.

Ποιοι είμαστε

Ας Συστηθούμε

Bill - Morethanclick photography

ΓΕΙΑ

Είμαι ο Βασίλης

Μου αρέσει να διαβάζω, να περνάω χρόνο με τους φίλους μου, να ακούω μουσική και να βλέπω ταινίες

Για μένα, η φωτογραφία είναι ένας τρόπος να εκθέσω τη ζωή στα καλύτερά της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του γάμου,

Παρακολουθώ τα συναισθήματα και τις εκφράσεις του ζευγαριού καθώς αλληλεπιδρούν με καλεσμένους και μέλη της οικογένειας. Η δουλειά μου είναι να παγώσω αυτές τις πολύτιμες στιγμές και να τις κάνω τόσο όμορφες όπως το θυμάται στην καρδιά του το ζευγάρι.

Λατρεύω το πώς εκτυλίσσονται οι ιστορίες κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου, φωτογραφίζοντας τα παρασκήνια στιγμές πριν ξεκινήσουν όλα, τη στιγμή που βλέπετε ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά στη γαμήλια τελετή.

ΓΕΙΑ

Είμαι ο Νίκος

Γεια, με λένε Νίκο και είμαι παντρεμένος με την όμορφη Andry. Μου αρέσει η καλή μουσική, τα κομψά πράγματα, το ενδιαφέρον σχέδιο, ο καλός καφές και μου αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο.

Ως παιδί, θυμάμαι να επισκέπτομαι το σπίτι του παππού μου κάθε Σαββατοκύριακο για να παίξω με το αγαπημένο μου παιχνίδι, ένα παλιό Nikon S3M Rangefinder. Το να βλέπω τον κόσμο μέσα από τον φακό 35 mm ήταν το αγαπημένο μου πράγμα. Συνήθιζα να προσποιούμαι ότι απαθανατίζω κάθε στιγμή μαζί του και ότι αναπτύσσω την ταινία μέσα σε μια σκοτεινή ντουλάπα. 35 χρόνια μετά ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Για μένα το κέντρο βάρους είναι τα συναισθήματα. Ακούω συναισθήματα με την κάμερά μου, τον τρόπο που κάποιος βάζει το αυτί του στο έδαφος για να λαμβάνει μηνύματα που τρέχουν κατά μήκος της. Μου αρέσει να φωτογραφίζω χαρούμενους ανθρώπους στο γάμο. Εκτιμώ τους ανοιχτούς ανθρώπους και το γνήσιο συναίσθημα.

Μια ατμόσφαιρα πάρτι μεταδίδεται αποκλειστικά μέσα από τη διάθεση και τα συναισθήματα των χαρακτήρων της φωτογραφίας.

Nick - Morethanclick photography

Βραβεία - Διακρίσεις