ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογράφιση Γάμου & Βίντεο

Κρατήστε τις μοναδικές στιγμές για πάντα μαζί σας

Είμαστε ο Βασίλης και ο Νίκος, δύο αδέρφια που μας ενώνουν το πάθος και η αγάπη μας για τη φωτογραφία, μέσω της οποίας επιδιώκουμε να είμαστε αφηγητές όμορφων ιστοριών.

Το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και η φωτογράφιση του γάμου τους αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμάς. Επιθυμία μας είναι να απαθανατίζουμε όμορφες στιγμές με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

Ένα φιλί, ένα χάδι, ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα, μια απλή βόλτα στη φύση αποτελούν έμπνευση για εμάς. Στόχος μας δεν είναι απλώς να δημιουργούμε όμορφες φωτογραφίες, αλλά και αυθόρμητες εικόνες γεμάτες συναισθήματα, οι οποίες θα μείνουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

Το στυλ μας είναι ιδιαίτερο, καλλιτεχνικό & εναλλακτικό.

Η μεγάλη δημιουργικότητά μας πηγάζει από την αγάπη μας για τη φωτογραφία και τη θέλησή μας να διαφέρουμε από τα τετριμμένα.

Την ημέρα του γάμου σας θα μας δείτε να κρατάμε γυάλινα πρίσματα, κρυστάλλινες σφαίρες, να κυνηγάμε τις αντανακλάσεις, όπου αυτές υπάρχουν, ή ακόμα να τοποθετούμε την οθόνη του κινητού μας μπροστά από τον φωτογραφικό μας φακό προσπαθώντας να πετύχουμε το κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό.

Θα μας δείτε να φωτογραφίζουμε διπλές εκθέσεις (double exposure), motion blur photos και να παίζουμε με το φώς.

Στόχος μας είναι να βρούμε το εξαιρετικό στο συνηθισμένο, την ομορφιά σε ένα μη συμβατικό περιβάλλον. Πιστεύουμε στην αποτύπωση των αυθεντικών στιγμών, όπου μό εκεί μπορεί κανείς να βρει αληθινά συναισθήματα και αγάπη. Στην κάθε φωτογραφία, πέρα από την εικόνα, κρύβεται μια ιστορία.

Η αφήγηση μέ στην εικόνα είναι αυτό που προσπαθούμε να μεταφέρουμε μέσω της τέχνης μας.

Ειδικευόμαστε στο να αφηγούμαστε την ιστορία του κάθε γάμου με έναν ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο κάθε φορά. Η δέσμευσή μας στο να διασκεδάσετε και να ζήσετε όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές του γάμου σας, καθώς και η σιγουριά μας για το αποτέλεσμα του έργου που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας είναι το μυστικό της συνεργασίας με τους πελάτες μας. Για να κάνετε κράτηση με το morethanclick photography, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στη γκάμα των φωτογραφιών γάμου. Εξετάστε το ιστολόγιό μας και το blog μας.

Ψάξτε και διαβάστε όλες τις κριτικές που θα βρείτε στο internet για εμάς και φυσικά μην ξεχάσετε να δείτε το instagram profile μας.

Περισσότερα
wedding photography square cover image