ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης

Κρατήστε τις πιο σημαντικές στιγμές σας για πάντα ζωντανές

Η συγκεκριμένη περίοδος είναι μια από τις πιο όμορφες και πιο γλυκές για ένα ζευγάρι, αφού αναμένουν να φέρουν στη ζωή ένα νέο μέλος, που θα αλλάξει τα πάντα! Η ζευγάρι. Όπως σε κάθε φωτογράφιση, έτσι και εδώ, το βασικότερο στοιχείο είναι αυτό της φωτογράφιση εγκυμοσύνης είναι πάντα ξεχωριστή και μοναδική για κάθε γυναίκα και καλής διάθεσης!

Όταν η ευτυχία που μπορεί να φέρει ο ερχομός ενός παιδιού αποτυπώνεται σε μερικές φωτογραφίες, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα ζητούσαν δυο μελλοντικοί γονείς.

Στόχος κάθε φωτογράφισης είναι να δημιουργήσουμε μαζί ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα και κάτι το διαφορετικό, το ασυνήθιστο και το απρόσμενο. Το συνηθισμένο είναι πλέον τόσο βαρετό! Ας ξεφύγουμε από τα κλασικά και ας φτιάξουμε κάτι νέο και φρέσκο. Αυτό είναι που ζητούν τα συνειδητοποιημένα ζευγάρια που εκτιμούν την κάθε στιγμή στη ζωή τους .

Το ότι είμαστε λάτρεις των φυσικών τοπίων και του φυσικού φωτός είναι κάτι που το καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη στιγμή που θα δει τη δουλειά μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο άνθρωπος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης και όταν σε ένα frame συνυπάρχουν άνθρωπος και φύση τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Όχι, δε θα μας δείτε να φωτογραφίζουμε μια έγκυο ή ένα ζευγάρι ποτέ στο “ψυχρό” στούντιο, το οποίο πάντοτε δίνει μια εικόνα του φτιαχτού, του στημένου και του τετριμμένου. Είμαστε οι άνθρωποι που θα βρούμε το καλύτερο σημείο με το καλύτερο φυσικό φως για να δημιουργήσουμε τις εικόνες που θα θυμόσαστε για πάντα. Θέλουμε να απολαύσετε την όμορφη διαδικασία της φωτογράφισης. Στόχος μας είναι να γελάσετε, να χαρείτε, να αγκαλιαστείτε, να το ζήσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Περισσότερα