ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ PROJECT

Η ομορφιά γύρω μας

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που νιώθεις πως η ρουτίνα είναι αμείλικτη. Δεν αντέχεται, χρειάζεται να δράσεις και να αντιδράσεις. Αλλιώς δε θα αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα ξεκινάει από τα «πρέπει» που έχει βάλει ο άνθρωπος στη ζωή του και δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τον έλεγχο και τις κινήσεις του εαυτού του. Έτσι, εκτίθεται σε καταστάσεις και γεγονότα που επαναλαμβάνονται με αποτέλεσμα να μην παίρνει την απαραίτητη για αυτόν ευχαρίστηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι δε θέτουν ξεκάθαρους στόχους ώστε να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους, δε συνδυάζουν τα «πρέπει» με τα «θέλω» τους και γι’ αυτό πολλές φορές νιώθουν πως «πνίγονται» στη ρουτίνα της σκληρής καθημερινότητάς τους. Εμείς έχουμε μάθει να καταπολεμάμε τη ρουτίνα και να θέτουμε νέες προκλήσεις και στόχους με σκοπό να παραμένουμε δημιουργικοί και κάθε φορά να ξεπερνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Για εμάς τα προσωπικά μας φωτογραφικά project είναι η διέξοδος από τη ρουτίνα.

Υπάρχουν φορές που δεν κάνεις ένα project με σκοπό να δείξεις κάτι μέσα από αυτό. Απλώς το κάνεις γιατί θέλεις να κρατήσεις το μυαλό σου ήρεμο και συγκεντρωμένο μακρυά από τις ατελείωτες σκέψεις και συνήθειες της καθημερινότητας. Κάποια από τα project είναι διδακτικού χαρακτήρα μέσα από τα οποία θέλουμε να πούμε πράγματα και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Άλλα project είναι πιο ελεύθερα και αφηρημένα τα οποία αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο έκφρασης. Αυτά τα project είναι που μας βοηθούν στο να ανεβάσουμε τον πήχη της έμπνευσης και της δημιουργικότητας μας.

Να θυμόσαστε ότι εμείς οι ίδιοι ορίζουμε την καθημερινότητα μας, γι’ αυτό μπορούμε να την αλλάξουμε και να την προσφέρουμε στον εαυτό μας πιο ποιοτική και δημιουργική.

Περισσότερα
personal photography square cover image